Het is zover!!
Door: Mier
Blijf op de hoogte en volg Miranda
07 December 2008 | Nederland, Vlaardingen
En eindelijk heb ik mijn nieuwe camera uit de doos gehaald. Het was er maar niet van gekomen, maar hij doet het! Ik neem wel ook nog mijn oude camera mee, want echt veel fotozaken zullen ze niet hebben op Antarctica… ;-)
Net nog even bij Niek, Leo, Sara en Romi gegeten en een filmpje gekeken. De meiden gaan vannacht met Niek mee om mij weg te brengen erg lief!!
Mijn tas zit propvol met warme dingen: thermo-ondergoed, skisokken, zeilpak, muts met oorwarmers, flanellen pyjama, thermotruitjes, dikke handschoenen, sjaal…. En dat noem je dan vakantie!!! ;-)
Vandaag had ik niet zo’n lekker dagje, kennelijk kwamen er emoties los van de laatste tijd, maar mijn dag werd goedgemaakt met de geboorte van Mike en Aniek, de tweeling van Ronald en Anouk!! Ik ben trots op mijn Lepeltje!! Hihi
Ik probeer voor ik op de boot stap vrijdag de 12e nog een bericht te plaatsen over de reis, Buenos Aires met Marjan en Erik en de dagen in Ushuaia!
Tot dan!!!
Liefs,
Mier
xxx
07 December 2008 - 08:45
Marieke:
Welkom in Argentinie :). Raar idee hoor, maar als je dit leest zit je aan de andere kant van de wereld!
Ik hoop dat de reis goed gegaan is, dat je lekker geslapen hebt en dat BA en Ushuaia ook leuk waren!
Nogmaals onwijs veel plezier, geniet ervan, en hou je taai ;).
Liefs, Marieke -
07 December 2008 - 09:54
Niek:
Het was erg leuk om je weg te mogen brengen hoor! (Hoewel we daar bij het op staan om 3.50 uur nog even anders over dachten.)Ik heb je auto veilig thuisgebracht. Heerlijk dat wij nog even terug konden naar bed. Dat zal er voor jou wel even niet van komen.... Have fun!! -
07 December 2008 - 15:29
Marjan En Erik:
Welkom in Buenos Aires
We gaan er een leuke dag van maken morgen met zijn drietjes, veel bekijken, 's avonds La Bomba del Tiempo, en dan als afsluiter nog even lekker eten aan Santa Fe
Volgens mij is dit een aardige citytour en geeft het een goede indruk van BA in een dag
Tot morgen -
08 December 2008 - 08:47
Marlie:
Hoi Miranda,
Heel veel plezier op deze geweldige reis. We gaan het goed volgen en hopelijk heb je voor ons wat handige tips voor onze reis op 30 januari.
Gr. Marlie -
08 December 2008 - 08:58
Suus:
Gelukkig hebben we elkaar op de SMS al even "gesproken" en weet ik dat je veilig in Frankfurt en BA bent aangekomen. Hartstikke fijn om dat te weten, maakte me toch een beetje zorgen om je meissie. Maar je ziet, het lukt je gewoon helemaal alleen!!! Super meid! Ga nu lekker genieten en de frisse kou in!!
Liefs,
Suus
xxx -
08 December 2008 - 13:49
Wendy Ruud En Kids:
hallo mier je vakantie is begonnen.lekker geslapen in het vliegtuig.veel plezier geniet ervan en wees voorzichtig.doeiiiiiii1! -
08 December 2008 - 17:01
Jolanda:
Hi Mier, En opeens zit je weer aan de andere kant vd wereld! Ga er onwijs van genieten en we kijken uit naar je verhalen en foto's.
Liefs, Jo & Lo. xx -
08 December 2008 - 20:26
San:
ik reis weer met je mee in gedachten hoor Mier (raar want BA is toch niet koud...zal komen door het verhaal van de warme kleding maar brrrr). Geniet ervan en rust ook beetje uit!
veel liefs!!! -
09 December 2008 - 11:07
Alice:
Hoi vrouwtje, het avontuur gaat nu echt beginnen !! Toppie dat de reis zo soepel is verlopen. Hoop dat je lekker hebt geslapen, maar dat is jou wel toevertrouwd ;-) Geniet van al die dagen daar, want dat is toch het motto niet waar ?! ;-) Ik ga je op de voet volgen en zal zorgen dat al je leuke verhalen doorkomen ! Dikke kus, Al X -
09 December 2008 - 18:37
Lilly:
Hoi Mier,
Ik ben weer zo niet attent geweest om je een onwijs prettige reis te wensen, maar gelukkig ben je tegenwoordig overal ter wereld bereikbaar. Geniet ervan en doe voorzichtig. Ik ga je volgen.
Dikke zoen Lilly